Cloud Connectivity

Koppel tot 10Gbps met meer dan 12 public cloud leveranciers direct vanuit onze datacenters.

Meer informatie »

Performance georiënteerde colocatie

Profiteer van onze geweldige infrastructuur, connectiviteit, expertise en support binnen onze goed beveiligde datacenters.

Colocatie Pakketten »

Rondleiding

Heeft u interesse in ons state-of-the-art datacenter en wilt u het eens van dichterbij bekijken?
Onze datacenter experts geven u graag een rondleiding.

Plan een datacenter tour

Cloud

Schaal public, private of hybrid met onze flexibele oplossingen.

Meer informatie »

Business Center Oplossingen

SmartDC biedt business centers en hun huurders exclusieve aanbiedingen voor high speed internet, colocatie en storage diensten.

Meer informatie »

SmartDC Nieuws

  • Categorie: SmartDC.net News
  • Datum: 18 Oct 2017
  • Contact: sales@smartdc.net
  • Telefoon: +31 10 8900048

Nieuws berichten

Op deze pagina vindt u SmartDC bedrijfsnieuws, persberichten en notificaties voor onze klanten.
Als u vragen heeft naar aanleiding van een of meerdere artikelen, neem dan gerust contact op met uw account manager, of neem contact met ons op via de contact pagina.


Nieuws

SmartDC voor vijfde achtereenvolgende keer genomineerd in FD Gazellen Awards
Nederland - woensdag 18 oktober 2017
SmartDC in Rotterdam is voor de vijfde keer in haar achtjarig bestaan genomineerd voor de FD Gazellen Awards als een van de snelst groeiende, winstgevende bedrijven in Nederland. Met een groei van meer dan 30% per jaar is SmartDC inmiddels het grootste datacenter van Zuid-Holland. Directeur Richard Boogaard is met name trots op de stabiele groeicijfers van SmartDC: "Ik ben ongelofelijk trots op deze reeks aan nominaties. Onze beide datacenters zijn vanaf de opening winstgevend geweest en het is fantastisch als dat succes erkend wordt. Ons bedrijf kent een gelijkmatige groei waar wij onze investeringen op afstemmen. Hierdoor kunnen wij onze financiële stabiliteit waarborgen aan onze klanten."

Verder investeren
SmartDC sluit met deze uitreiking 2017 feestelijk af. In de afgelopen 12 maanden heeft SmartDC aanzienlijk geïnvesteerd in haar datacenters. In Rotterdam heeft een investering van meerdere miljoenen euro’s bijgedragen aan een tweede powerhouse met additionele stroomcapaciteit, redundantie en noodstroomcapaciteit. Ook zijn er diverse suites bijgebouwd. In Heerlen heeft een verdere uitbreiding gezorgd voor nieuwe carriers in de meet-me-room en zijn er inmiddels directe fiber verbindingen tussen Heerlen en Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Frankfurt en Aken (Duitsland).