Cloud Connectivity

Koppel tot 10Gbps met meer dan 12 public cloud leveranciers direct vanuit onze datacenters.

Meer informatie »

Performance georiƫnteerde colocatie

Profiteer van onze geweldige infrastructuur, connectiviteit, expertise en support binnen onze goed beveiligde datacenters.

Colocatie Pakketten »

Rondleiding

Heeft u interesse in ons state-of-the-art datacenter en wilt u het eens van dichterbij bekijken?
Onze datacenter experts geven u graag een rondleiding.

Plan een datacenter tour

Cloud

Schaal public, private of hybrid met onze flexibele oplossingen.

Meer informatie »

Business Center Oplossingen

SmartDC biedt business centers en hun huurders exclusieve aanbiedingen voor high speed internet, colocatie en storage diensten.

Meer informatie »

SmartDC: Groene IT

SmartDC datacenters werken op 100% duurzame lokale energie, en heeft een van de beste PUE en EUE ratings in de industrie. Onze datacenters opereren onder de 1,15 EUE door het gebruik van high-efficiency UPS-systemen van APC en op maat gemaakte adiabatische koeling, aangepast aan de hoge capaciteit eisen in ons datacenter suites. De adiabatische koeling in onze airconditioning systemen maakt gebruik van buitentemperatuur om het water af te koelen en het optimaliseren van de datacenter temperaturen. Onze datacenters zijn ontworpen in een suite begrip met zowel gesloten koud en gesloten warm gangen.

Groene Duurzame Energie


Onze datacenters werken 100% op groene, duurzame energie uit lokale bronnen. SmartDC build toonaangevende adiabatische koeling met maximaal 300 kW koeling per suite in N +1 redundant setups. Onze koeltechniek is zeer efficiënt en is erkend door de Nederlandse Regering met subsidies op het ontwerp en uitbouw van onze zeer energie-efficiënte datacenters.

SmartDC suite concept


Onze datacenters zijn gebouwd in een suite begrip met zowel gesloten warme en koude gangen. Deze opzet heeft bewezen zeer efficiënt op enery middelen, risico minimaliseren en de hoogste veiligheidsnormen. De suites zijn zo goed ontworpen, de koeling in de koude gangen te leveren koude lucht naar alle servers met de laagste geluidsniveau, de laagste overhead op ventilatoren, geen compressoren en geen vloeistofkoeling chemicaliën.

Meer informatie over hosting in een van onze groene datacenters?

Kan u contact opnemen met uw accountmanager voor meer informatie over hoe u de bron SmartDC rackspace en aanpassen van uw infrastructuur op SmartDC datacenters of e-mail onze account managers voor prijzen en beschikbaarheid.

Belangrijkste kenmerken

Groene IT

  • 100% energie uit duurzame bronnen
  • Gesloten koude-en warme gangen
  • Laagste EUE waarden: onder 1,15
  • Generatoren N +1 met bio brandstof

Groene Koeling

  • Laag energieverbruik, hoge capaciteit koeling
  • Adiabatische koeling, geen compressoren
  • Geen schadelijke chemicaliën
  • Innoverende koel oplossingen